Nieuws

We zijn gestart met de voorbereidingen voor de 7e editie van Lest We Forget, welke zal plaatsvinden van 24 september tot en met 30 september 2018

– Er hebben zich al ruim 1100 leerlingen aangemeld –
– We zitten al bijna vol

We hebben al een aantal vergaderingen met de coördinatoren gehad en deze zijn allemaal al actief bezig met de voorbereidingen.

De terrein commissie heeft in mei 2017 het terrein al een keer onder handen genomen zodat het nu een kwestie van bijhouden is.

De scholen commissie is volop bezig met het schrijven van een nieuw lesprogramma en lesbrief en contacten aan het leggen om de uitnodigingen te versturen.

De sponsor commissie heeft de brieven voor onze sponsoren en eventuele nieuwe sponsoren klaar liggen om te versturen. Erg belangrijk want onze sponsoren zijn cruciaal voor een succesvol Lest We Forget.

De public relations commissie is bezig met het publiciteitsplan, het ontwerpen van de flyers en posters en het maken van een promotie filmpje.

De deelnemers commissie is volop bezig om deelnemers en vrijwilligers te benaderen om met ons mee te werken om  Lest We Forget 2018 voor de school kinderen weer tot een onvergetelijk en leerzaam evenement te maken.

De vergunningen commissie heeft de aanvraag voor de evenementen en horeca vergunning verstuurd naar de gemeente. Als deze binnen is en we een inzicht hebben wie er met welke wapens komt gaan ze aan de slag met de wapen vergunning.

De keuken commissie is natuurlijk ook al bezig om een inventarisatie te maken van wat er allemaal nodig is om onze vrijwilligers gedurende de week van eten te voorzien.

Zoals u ziet wordt er al weer hard gewerkt om van Lest We Forget 2018 een succes te maken en zonder onverwachte problemen gaat ons dat samen met jullie zeker lukken.

Houd voor nieuwe ontwikkelingen onze site in de gaten, voor opmerkingen of ideeën en tips kunt u natuurlijk altijd een mail sturen naar info@lestweforget.eu

7 juli a.s. is weer de volgende coördinatoren vergadering voor de 7e Lest We Forget .