Nieuws 2018

Het scholenprogramma is al weer achter de rug.
Het was een grandioos succes, alleen maar complimenten en tevreden leerlingen.

HIER een blog van Neomi uit groep 7.

We zijn zijn er helemaal klaar voor, de 7e editie van Lest We Forget, welke zal plaatsvinden van 24 september tot en met 30 september 2018

– Er hebben zich nu 1600 leerlingen aangemeld –
– 100 vrijwilligers –
– Veel bekende gezichten –
– Maar ook verschillende nieuwelingen –
– Dat belooft wat voor de toekomst –

We gaan van start, Woensdag start de opbouw. Van alle kanten worden dan de tenten en voertuigen aangevoerd. Iedereen is al thuis bezig met de voorbereiding zodat ook de 7e Lest We Forget weer een grandioos succes zal worden.

Het terrein ligt er prachtig bij.

De scholen hebben een nieuw lesprogramma gekregen wat ze voorafgaand aan hun bezoek behandelen zodat ze goed voorbereid aan de rondleiding kunnen beginnen. Door een erg strakke planning hebben we een zo groot mogelijk aantal leerlingen te kunnen plaatsen, maar de wachtlijst blijft helaas bestaan.

De sponsor commissie heeft mooie resultaten geboekt. Erg belangrijk want onze sponsoren zijn cruciaal voor een succesvol Lest We Forget.

De public relations commissie heeft het publiciteitsplan in werking gesteld,  de flyers, banners en posters zijn rondgedeeld en opgehangen.
Media berichten worden o.a. gelanceerd bv Omroep Venray.

Iedere dag zullen er rond de 100 vrijwilligers aanwezig zijn om het programma voor de scholen succesvol te laten verlopen.

De vergunningen zijn rond.

De keukengroep zal onze vrijwilligers gedurende de week van eten te voorzien.

Zoals u ziet is er weer hard gewerkt om van Lest We Forget 2018 een succes te maken en zonder onverwachte problemen gaat ons dat samen met jullie zeker lukken.

Houdt voor nieuwe ontwikkelingen onze site in de gaten, voor opmerkingen of ideeën en tips kunt u natuurlijk altijd een mail sturen naar info@lestweforget.eu

5 september a.s. is de laatste coördinatoren vergadering voor de 7e Lest We Forget geweest.