Nieuws

We zijn gestart met de voorbereidingen voor de 7e editie van Lest We Forget, welke zal plaatsvinden van 24 september tot en met 30 september 2018

– Er hebben zich al ongeveer 1500 leerlingen aangemeld –
– We zitten nu vol, de inschrijving voor scholen is gesloten.

We hebben al een aantal vergaderingen met de coördinatoren gehad en deze zijn allemaal al actief bezig met de voorbereidingen.

De terrein commissie heeft dit jaar het terrein al een keer onder handen genomen zodat het nu een kwestie van bijhouden is.

De scholen commissie heeft een nieuw lesprogramma gemaakt en dit is ook al afgeleverd bij een groot aantal ingeschreven scholen. Door een erg strakke planning proberen zij een zo groot mogelijk aantal leerlingen te kunnen plaatsen, maar de wachtlijst blijft bestaan. aanmelden is daarom niet meer mogelijk.

De sponsor commissie is erg druk en boekt mooie resultaten. Erg belangrijk want onze sponsoren zijn cruciaal voor een succesvol Lest We Forget.

De public relations commissie is bezig met het publiciteitsplan,  de flyers, banners en posters zijn klaar en het maken van een promotie filmpje is op schema.

De deelnemers commissie is volop bezig om deelnemers en vrijwilligers te benaderen om met ons mee te werken om  Lest We Forget 2018 voor de school kinderen weer tot een onvergetelijk en leerzaam evenement te maken.

De vergunningen commissie heeft de aanvragen ingestuurd en alles loopt volgens plan.

De keuken commissie is natuurlijk ook al bezig om een inventarisatie te maken van wat er allemaal nodig is om onze vrijwilligers gedurende de week van eten te voorzien.

Zoals u ziet wordt er al weer hard gewerkt om van Lest We Forget 2018 een succes te maken en zonder onverwachte problemen gaat ons dat samen met jullie zeker lukken.

Houdt voor nieuwe ontwikkelingen onze site in de gaten, voor opmerkingen of ideeën en tips kunt u natuurlijk altijd een mail sturen naar info@lestweforget.eu

2 augustus a.s. is weer de volgende coördinatoren vergadering voor de 7e Lest We Forget .