Lest We Forget 2016

 van Maandag 26 september t/m Zondag 2 oktober 2016.

Verslag Bowling.

Hier volgt een verslag van prijswinnaars de leerlingen van Basisschool De doolgaard.


Met onze klas zijn wij naar Lest We Forget geweest, daar werden we in groepjes rondgeleid. We werden naar de plaats gebracht in leger voertuigen uit de oorlog. We kregen een lijst met vragen mee, die moesten we onderweg invullen. De klas die de meeste vragen uit de lijst goed had kon een prijs winnen, ook moest je een strip tekening maken. De eerste prijs was voor de school in IJsselstein. De 2deplaats hadden….. wij gewonnen!!!
Wij mochten met de 2de prijs gaan bowlen in Oostrum. Toen wij te horen kregen dat wij mochten bowlen omdat we de 2de prijs hadden gewonnen reageerden iedereen SUPER enthousiast. Een paar maanden later gingen we dan ook bowlen. Toen we aankwamen trok iedereen bowlschoenen aan en mochten we zelf groepen maken. We hadden 4 banen om te bowlen dus we hoefden niet heel lang te wachten. Later na kregen we nog wat te drinken, dat was erg lekker. We hadden een uur tijd om te bowlen, dus na een uur trok iedereen zijn schoenen weer uit en ging van de baan af. Ook kregen we een score blad mee naar school. Toen trokken we onze jas aan en liepen we naar buiten. We gingen weer terug met de auto naar school. Iedereen vond het bowlen heel erg gezellig, bedankt voor deze leuke middag.

 

 

Deze week zijn de prijzen uitgereikt aan de winnende schoolklassen die hun vragenlijsten en werkstukken hebben ingeleverd tijdens Les we forget.

1e Prijs: Een bezoek aan Oorlogsmuseum Overloon – Basisschool St Oda Ysselsteyn.

2e Prijs: 1 uur bowlen bij Restaurant-Bowling Venray ging naar De Doolgaard uit Horst en Catharinaschool uit Wellerlooi.

 

Het ligt weer achter ons, we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Lest We Forget. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedankt, Bouwers, Deelnemers, Organisatie, Sponsoren, Bezoekers en Schoolkinderen.   Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

sponsoren